Årets siste kamp: Moss – Bryne


Finnes det litt stolthet og entusiasme igjen?              


MOSS FK     BRYNE 
Søndag 1. november, kl 13.00
MELLØS
STADION


MFK spiller for fremtiden på søndagMoss Fotballklubb sikret som kjent Adeccoliga-plassen i den innsatsfylte seieren over Nybergsund-Trysil i forrige runde. Samtidig ble det klart at vi vinker farvel til HamKam, Stavanger, Notodden og Skeid for denne gang og ønsker Strømmen, Follo, Sandnes Ulf og Ranheim velkommen til Moss neste år. Vi registrerer også at Sarpsborg 08 møter Fredrikstad i kvalifiseringsspill og må innrømme at det kribler litt i magen når man tenker på muligheten for å ha tre Østfoldlag i 1. divisjon neste år.

Etter kampen mot Bryne på søndag kan den 103-årige MFK-kjempen lene seg tilbake og slikke sine sår. Et plaster som kan hjelpe på et stort økonomisk sår er seier over Bryne. I følge Norges Fotballforbunds egne estimater kan forskjellen på sjetteplass og tolvteplass utgjøre hele kr. 222.000,-, det vil si at det differensieres med ca. kr. 37.000,- pr. tabellplass. Moss FK har ett poeng opp til sjetteplassen, mens rett bak jager ikke mindre enn fem klubber med ett poeng mindre enn oss. En økonomisk klubbkasse med betydelig vekstpotensiale skriker etter full innsats fra de gule og svarte og støtte fra tribunen på søndag!

Et annet poeng som forhåpentligvis vil bidra til å vekke stoltheten og entusiasmen i hjemmelaget er at svært mange spillere har utgående kontrakter i år og dette blir derfor deres siste mulighet til å vise seg frem fra sin beste side, dersom de ønsker å være med Moss Fotballklubb videre. Vi minner også om at den mye omtalte emisjonsprosessen lukkes på lørdag og uansett utfall av denne, så vil de som møter opp på Melløs Stadion på søndag ha mye å prate om… Vi håper og tror på en målrik affære på søndag – forrige kamp mot Bryne endte 3-3 og i fjor ble det bl.a. 5-5 mot Bryne borte.
Vi håper så mange som mulig møter opp på Melløs Stadion på søndag og setter et verdig punktum for årets sesong før vi retter nesen fremover mot 2010.

Avslutningsvis ønsker vi å takke ALLE som har vært med på å støtte Moss Fotballklubb i år. Ingen nevnt – ingen glemt. Hvis du grubler på om vi da tenker på deg, ja så gjør vi det!
TUSEN TAKK FOR STØTTEN!Legg merke til at kampstart på søndag er kl 13.00En liten kuriositet – selv om det kanskje ikke alltid kjennes sånn ut, så har årets sesong, statistisk sett, vært bedre enn fjoråret:Statistikk for Moss FK i 1. divisjon (2009)
 

 


Kamper


Vunnet


Uavgjort


Tapt


Mål for


Mål mot


Hjemme:


14


9


2


3


26


20


Borte:


15


3


2


10


20


32


Totalt:


29


12


4


13


46


52

 

 40 poeng og syvende plass – med én kamp igjen


 Statistikk for Moss FK i 1. divisjon (2008)
 

 


Kamper


Vunnet


Uavgjort


Tapt


Mål for


Mål mot


Hjemme:


15


5


5


5


32


29


Borte:


15


4


7


4


31


25


Totalt:


30


9


12


9


63


54

 

 39 poeng og niende plass
Vi sees på Melløs!