Årets fotballskole er godt i gang

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

TINE ønsker gjennom samarbeidsavtalen med Norges Fotballforbund å bidra til at barn og unge får et tilbud om fysisk aktivitet, og samtidig bidra til økt rekruttering til idretten.
Gjennom samarbeidsavtalen kan alle klubber som er tilsluttet NFF søke om å gjennomføre TINE Fotballskole. TINE har opplevd en overveldende interesse for fotballskolene.


FOTBALL OG SAMHOLD:

TINE Fotballskole representerer en fin kombinasjon av fotballaktivitet og andre sosiale aktiviteter for barn og unge i sommerferien.

Fotballskolen er et samarbeid mellom TINE og Norges Fotballforbund, og ble arrangert for første gang i 1998. Da hadde fotballskolen 18 000 deltakere. I år ventes det 74 000 deltakere mot 73 000 i fjor i løpet av sommeren.

Det er klubbene som søker om å få arrangere fotballskolene, mens NFFs samarbeidspartner TINE spanderer materiell som gis ut til deltakerne under fotballskoleuka.

En MMI-undersøkelse viser at TINE Fotballskole er noe barn og foreldre setter stor pris på. Kanskje den viktigste tilbakemeldingen fra foreldrene var at 9 av 10 svarer ”ja” på spørsmålet om de kan tenke seg å sende barnet sitt på samme fotballskole neste år.

Les mer ved å trykke på linken under: