Årets første tap

Moss hadde tre store sjanser i første omgang men slet med å få ballen i mål. De lå under 1-0 til pause men tok seg sammen spillemessig i andre omgang. Laget produserte mange sjanser men manglet fortsatt den siste gutsen foran mål.


– Jeg synes egentlig vi er best stort sett hele kampen, men sløste bort altfor mange sjanser. Vi fikk tre enkle mål imot som en følge av at vi ikke var våkne. Vi slet i duellspillet og spilte fryktelig mye feilpasninger. Vi hadde vel åtte til ti store målsjanser så jeg føler det er litt urettferdig. Men i fotballkamper er det mål som teller,noe vi ikke fikk til i dag, oppsummerer Nordby


Dagens kamp var årets første tap for Moss, og Nordby mener laget kan ta læring av resultatet.


– Ved å tape ser vi at ballen er rund og at alle kan slå alle. Vi har vært vant med å vinne, så ett tap i dag tror jeg hele laget hadde godt av. Nå har vi hatt en strålende sesong hittil og lider ikke med ett tap. Nå må vi jobbe hardt med det som ikke fungerte i dag frem mot neste kamp, forteller treneren.


MFK spiller Kent Flemming følte også at Moss kunne vunnet hvis de hadde tatt vare på sjansene.


– Hadde vi scoret på de sjansene vi hadde i første omgang ville kampen blitt helt annerledes. Istedenfor er det vi som får en imot og blir etterhvert utålmodige, noe som også kan være grunnen til at vi brant såpass mange muligheter, sier Kent og forteller litt om sin egen prestasjon:


– Jeg synes jeg gjorde en ganske bra jobb. Det var tungt i dag og jeg slo mye feilpasninger men følte at jeg jobbet hardt hele veien, kunne sikkert jobbet enda mer også. Det er selvfølgelig surt å tape men vi får bare ta læring av dette å jobbe hardt videre, avslutter Flemming.


Kampfakta:
Ås IL-Moss FK 3-0(1-0)
Sted: Ås stadion
Tilskuere: ca. 30
Hoveddommer: Hans Jacob Holter (Råde IL)


Mål:
1-0 Simon Gran (24)
2-0 Joakim Fjæler (58)
3-0 Joakim Fjæler (69)


Startellever:
Iben Bødtker Næss, Henrik Stokkebø, Alexander Hagen, Anders Wirkola Berg, Farzad Choudary, Kasper Vestøl, Preben Andersen, Kent Flemming, Andreas Nordby, Christian Bretun, Eirik Kaldheim


Innbyttere:
Mats Thømt, Andreas Kamark, Kardo Sherwani, Andreas Eriksen, Eirik Engene, Martin Lyby, Jonas Kristiansen