Årets første Østfold-derby på Melløs

(Av Knut Hovland)

Kampen mot FFK blir den fjerde treningskampen for MFK i vinter. Forrige helg ble det 2-2 mot Strømmen, før det endte det med knepent tap borte mot Mjøndalen (1-2) og tap hjemme for det nyopprykkede toppserielaget Stabæk (1-3).

Fredrikstad har spilt bare en kamp, og den endte med 1-0 over Kvik Halden. Mot Moss tester FFK en ny spiss, bosniske Kenan Hajdarevic. Han er 24 år gammel og har tidligere spilt for danske Sønderjyske og for svenske Jønkøping Sødra.

Den tidligere MFK-spissen Steffen Nystrøm spiller ikke mot sin gamle klubb i morgen, og det gjør trolig heller ikke Vidar Martinsen. Fredriksstad Blad omtaler det som tvilsomt.

En annen, tidligere MFK-helt som helt sikkert blir å se på Melløs lørdag, er assistenttrener for FFK, Jan Tore Ophaug. Han la opp som spiller for et par år siden og har etter det satset på en trenerkarriere.

Vi tror det blir et spennende og jevnt oppgjør mot FFK, men fortsetter MFK det gode spillet som mot Strømmen sist, kan det bli årets første seier for de gule og svarte. Vel møtt på Melløs!