Ansatt som salgssjef

Fakta
Arne Wangberg er 31 år og bor i Moss sammen med samboer og barn. Han har lang erfaring fra salg og importbransjen. Før ansettelsen i Moss FK AS så jobbet han i importbransjen hos bedriften Solberg og Hansen som er lokalisert i Oslo. Han har også vært innom rekrutteringsbransjen med salg av annonsering på internett. I tillegg så har Wangberg bodd noen år i Tyskland hvor han også jobbet med salg og markedsrelaterte oppgaver.

Frivillig innsats
Det er sikkert mange som drar kjensel på Arne Wangberg fra før av. Han var nemlig iniativtakeren som sto bak de sponsede bussene som kjørte fotballglade mossinger til noen av bortekampene i 2009-sesongen. Han gjorde en god jobb som et bindeledd mellom klubben og næringslivet på prosjektbasis.

Nå er Wangberg ansatt på heltid i Moss FK AS fra 8. januar. Det betyr at vi nå har en besatt stilling innen markedsavdelingen i klubben, en meget viktig jobb vel og merke.

Oppmerksomhet
– Jeg er først og fremst opptatt av å skape entusiasme og stolthet både i og rundt Moss Fotballklubb. Målet er også å øke antall sponsorer og ikke minst tilskuere på hjemmekampene våres. Vi må forvente oss at det blir en lang vei med masse hardt arbeid før vi kommer dit vi ønsker.

– En annen målsetning som vi kan gjøre er at både spillere, trenere og administrasjonen i Moss Fotballklubb fra denne sesongen bør bli mere synlig ute i lokalmiljøet, sånn at folk kan bli bedre kjent med klubben og selvfølgelig motsatt vei også.

Imponert
– Jeg er veldig imponert over den innsatsen som de mange frivillige ildsjeler legger ned av tid og hardt arbeid i Moss Fotballklubb. Det er faktisk de som sørger for at hjulene går rundt til en hver tid, jeg gleder meg til å jobbe med så mangle flotte mennesker hvor vi sammen kan trekke lasset til noe positivt, avslutter en tydelig imponert nyansatt salgssjef.