Andreas Eikum (18) får sjansen i Arnolds fravær

– Hvordan ser du selv på denne muligheten som du nå får i Arnold Origi sitt fravær de neste ukene?
– For meg så er det utrolig moro å få muligheten til å vise meg frem på et så høyt nivå. Samtidig så skal jeg være mentalt forberedt til å takle denne oppgaven for både klubben og min egen del. Jeg skal ta vare på sjansen og gjøre det jeg kan for å holde buret stengt for motstanderen

– Vil det melde seg noen premierenerver, tror du?
– Det vil det helt sikkert gjøre, men det er jo normalt uansett hva man driver med. Men jeg er selvfølgelig veldig spent og jeg gleder meg enormt mye og ser frem til denne sjansen mellom stengene i seriekampene mot Kongsvinger (hjemme) og mot LøvHam (borte) og ikke minst lokaloppgjøret mot Sprint Jeløy i 2. runde i cupen.


– Dette skal jeg takle helt greit, mener Eikum selv som får keeper-veteranen Erik Holtan som sin reserve i de nevnte kampene.

             
                Andreas Eikum er klar for ilddåpen hjemme mot Kongsvinger søndag 1. juni