Anders Gundersen er med videre!
Anders Gundersen er klar for en ny sesong for MFK

Anders Gundersen er med videre!

Året 2020 starter med en hyggelig nyhet. Vår solide keeper Anders Gundersen er klar for en ny sesong for Moss Fotballklubb!

Hovedtrener Marijo Jovic er svært fornøyd med at sisteskansen har blitt enig med klubben om en ny kontrakt som varer ut 2020.

– Min subjektive mening er at han er den beste keeperen på dette nivået i Norge, og jeg tror han vil vise oss dette i Postnordligaen i 2020. I tillegg har Anders en flott personlighet, og bidrar til å gjøre hver økt bedre gjennom sine holdninger og sitt ønske om å vinne, uttaler Jovic.

–  Jeg er også trygg på at Moss er et riktig valg for Anders. Etter en sesong der skader reduserte antall kamper han fikk spille vil han forhåpentligvis kunne bruke 2020-sesongen til å vise hvilket høyt nivå han holder. Og det gode samarbeidet med keepertrener Tommy Haglund bør være et godt utgangspunkt for dette.

Anders selv sier dette til mossfk.no:
– Jeg gleder meg til en ny sesong – og jeg håper at mange tar turen til Melløs i år!

Vi i Moss Fotballklubb er strålende fornøyde med å kunne starte 2020-sesongen med denne signeringen. Og vi benytter samtidig anledningen til å ønske alle MFK-tilhengere et riktig godt nyttår!