Amin Askar: Høyere nivå i 2008!

Tekst/arkivfoto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Amin Askar

Nå er det endelig klart at vi møter hele sju nye lag i neste års Adeccoliga, tre fra tippeligaen og fire fra 2. divisjon. Hvilke tanker gjør du deg om det?
Det blir helt sikkert enda mer kriging i toppen i og med at det er tre lag fra tippeligaen som sikkert vil bite godt fra seg. Jeg ser også frem til å spille på nyere og bedre fotballarenaer, både Start, Odd og Sandefjord har jo det å tilby sine motstandere i 2008.

Hvor tøft vil det nå bli med tanke på direkte opprykk for Moss FK neste år, tror du?
Det hadde jo vært vanvittig moro å rykke opp til året, men samtidig litt tidlig og dumt å tenke for mye på det nå rett etter at denne sesongen ble ferdigspilt. Det er en kolossal lang vei å gå i forhold til et eventuelt opprykk. Vi får se hvordan vi ligger an på tabellen etter 30. seriekamper neste høst.

Men for å være ærlig Amin, så er det ingen tvil om at MFK skal kjempe i toppen med lag som Start, Odd og Sandefjord neste sesong hvis klubbens målsetning skal kunne opprettholdes?
Det er jeg helt enig i, og akkurat det forventer vi spillere av oss selv, også. Vi må heve oss et lite hakk i riktig retning i forhold til årets prestasjoner. Gjør vi det så er vi plutselig med helt inn mot toppen.

Tror du selv at nivået i Adeccoligaen neste år blir vesentlig høyere siden tre lag rykket ned fra Tippeligaen i høst?
Ja, det tror jeg definitivt at det blir. Jeg gleder meg allerede, men først skal ferien nytes en stund til før spillerstallen samles den 4. desember, forteller Amin Askar til mossfk.no