– All honnør til gutta!

– Vi møtte et lag som virkelig var klare for å kjempe om poengene mot oss, de kunne jo i verste fall reist herfra med alle poengene. Og da hadde vi måttet utsette dette med opprykket i to uker, med forhåpentligvis seier borte mot Torp  i siste serierunde. Men dette klarte vi heldigvis å unngå i det 93 minutt, etter en viktig scoring av Anders Madsen, smiler Johansen.

– Tistedal er et vanskelig lag å spille mot, vi måtte derfor legge om til 3-3-4 på slutten for å få et bedre trøkk fremover, og det fungerte godt heldigvis. Men gutta visste så inderlig godt hvor viktig det var med å sikret seg minst ett poeng i denne kampen, og de ga motstanderen kamp helt til dommeren blåste av kampen.

– Gutta har hatt en veldig tøff sesong med mange kamper hver for både junior og rekruttlaget (4. divisjon). Det står det virkelig respekt av, når du ser hvor god sesong både junior og rekruttlaget har hatt. Gutt 13 kjemper hardt på tabelltoppen, G16 Interkrets har sikret seg ny kontrakt for 2012 sesongen. Det skjer mye bra i Moss Fotballklubb,  og det gror godt i yngres avdeling, forteller Johansen videre.

– Juniorlaget vårt har spilt totalt 15 kamper inkl Skagen (Skaw Cup), resultatet er 14 seiere og en uavgjort. Det er veldig sterkt!

– Jeg ønsker å takke samtlige personer for den flotte prestasjonen av våre juniorspillere denne sesongen:

Neil Masters, Anders Juliussen, Roar Breivik, Lars E. Eriksen, Magne Hansen og Terje Henriksen for godt utført jobb, runder Håkon Johansen av til slutt.

Moss FKs juniorlag inviterer til ÅPEN TRENING den 1. november. Mer info blir lagt ut her på våre nettsider senere.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design