– Aldri vært i bedre form!

– Du har nå bevist tydelig at du er kommet i super form, noe vi alle var vitne til da seriemester Odd Grenland gjestet Melløs for en uke siden. Hva synes du selv om din egen utvikling?
– Det har jo gått forholdsvis bra etter at jeg kom inn på laget etter ferie. Det har gått gradvis oppover med formen min. Kampen mot Odd er vel den beste kampen jeg noen gang har spilt for MFK.
– Det må jo være bra for motivasjonen at du nå har fått tillit fra trenerteamet?
– Ja, så klart. Jeg har fått en rolle på banen som jeg liker veldig godt, og ser veldig lyst på saker og ting nå.


     Lars Øvrebø lover å gi jernet mot Bryne på søndag (arkivfoto: Alvin Holm)

– Hva er dine sterkeste sider som fotballspiller?
– Det må være løpskapasiteten, god nærteknikk og en grei duellstyrke. Har også et greit overblikk, samtidig som jeg ikke mister ballen så mye.

– Hva tenker du om oppgjøret borte mot Bryne i morgen søndag?
– Jeg er optimist når det gjelder den kampen. Jeg føler at vi går mer og mer i riktig spor. Vi gjorde jo en del bra mot Start, spesielt i seriekampen på bortebane. Etter det så har formkurven bare gått rette veien for både meg og resten av laget. Bare synd vi ikke klarte å ta samtlige tre poeng mot Odd forrige helg. Jeg mener vi har store sjanser til å vinne mot Bryne i morgen. Vi trenger noen seiere nå hvis vi skal klare å henge med i toppen resten av sesongen. Spiller like bra som vi gjorde mot Odd, da vinner vi 9 av 10 kamper utover høsten, avslutter en seierssulten Øvrebø.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design