Abacus IT blir med som draktsponsor i 2019

Abacus IT blir med som draktsponsor i 2019

Mandagen startet med en ordentlig gladnyhet for Moss Fotballklubb. Abacus IT har nemlig bestemt seg for å signere en ny avtale med klubben.

MFK-pådriver Siv Holder er i ekstase over avtalen som nå har blitt gjort og er svært takknemlig.

–  Abacus IT har signert som draktsponsor i år igjen! Vi setter enormt pris på at Abacus har valgt å signere som draktsponsor for sesongen. Det betyr mye for oss at de er med videre. Sponsorer som engasjerer seg og bidrar til at vi kan videreføre vårt arbeid for barna og våre spillere i klubben, betyr mye, forteller Holder.

– Og for de som har behov for supporttjenester på Visma og IT, er det bare å ringe Bente eller Anders, tilføyer Holder med et stort smil.

Ønsker du å lese mer om Abacus sine tilbud? Trykk her!

Ser fram til samarbeidet

Bente Kristin Jørgensen, som er konsulentsjef og partner i Abacus IT, synes det er hyggelig å bidra. Samtidig gir det også bedriften noe tilbake.

– Abacus IT as er glad for, også i år, å kunne bidra til det flotte arbeidet som legges ned i Moss FK. Lokalt engasjement er viktig for oss, og MFK jobber godt både sportslig og på markedssiden. Deres tilbud til- og oppfølging av sponsorer gir også business tilbake til oss. Lykke til MFK! sier Jørgensen.