Vil knuse FFK-keeperens sterke Melløs-statistikk

Vil knuse FFK-keeperens sterke Melløs-statistikk

Ekholt-mannen Håvar Grøntvedt Jenssen har spilt to tellende kamper for FFKs A-lag på Melløs stadion og i begge matchene har sisteskansen unngått baklengsmål. Nå satser han på sin tredje strake, men den drømmen ønsker MFK-spiller Mikkel Aarstrand å knuse fullstendig.

Håvar Grøntvedt Jenssen fikk vokte buret da Moss FK tok imot FFK i cupen i 2013, en kamp som endte med 2-0-seier til gjestene. I 2018-sesongen møttes de igjen på Melløs stadion, men da i seriesammenheng. Da vant FFK med samme resultat (2-0), og keeper var nok en gang Håvar Grøntvedt Jensen.

Så langt i 2019-sesongen har Jensen stått samtlige kamper for Fredrikstad og er åpenbart førstevalget mellom stengene. Derfor blir han etter alle solemerker å se på Melløs-matta lørdag ettermiddag, når MFK igjen møter FFK i serien.

Tror på knalltøff motstand

Jenssen kommer på ingen måte til Melløs stadion med en tanke om at det kommer til å bli enkelt.

– Det er jo spennende og jeg tror nok at dette kommer til å bli den tøffeste kampen jeg har spilt mot Moss. Gresset på Melløs ser bra ut og stemningen vet jeg er god på lokalderbyet MFK-FFK, forteller han.

Han er selvfølgelig godt fornøyd med sin egen Melløs-statistikk, men det er ikke det viktigste når han entrer matta lørdag.

– Jeg har kanskje en god statistikk på Melløs, og selvfølgelig hadde det vært morsomt om den holdt seg slik, men først og fremst håper jeg at vi gjør en god prestasjon på bortebane og at vi slår Moss, sier sisteskansen fra Ekholt.

(Saken fortsetter under bildet)


KLAR SOM ET EGG:
Håvar Grøntvedt Jenssen ser fram til å møte MFK på Melløs lørdag.

 

Skal sette Håvar på prøve

Den offensive MFK-spilleren Mikkel Aarstrand scoret i forrige oppgjør borte mot Hødd og er utvilsomt sulten på flere scoringer. Han ødelegger gjerne Håvar Grøntvedt Jenssens solide statistikk.

– Jeg vet at Håvar er kamerat med mange på laget her, så det hadde vært deilig å score. Så min beskjed til han er at han skal passe seg. Det kommer til å bli mål, sier Mikkel Aarstrand med et bredt glis.

Kampstart er klokken 16:00 lørdag på Melløs stadion.