A-lagstrener Marijo Jovic: – Vi må prestere bedre!

A-lagstrener Marijo Jovic: – Vi må prestere bedre!

(Vålerenga II-Moss FK 2-1) Moss FKs A-lag leverte mye bra under lørdagens treningskamp på Intility Arena, men det holdt ikke til seier. Hovedtrener Marijo Jovic er klokkeklar på at de nå må opp noen hakk.

Vertene gikk først opp i føringen, men Thomas Klaussen sørget for 1-1 like før pause. Etter hvilen produserte mossingene mange gode målsjanser, men det ville seg ikke. Isteden fikk Vålerenga-rekruttene straffe og scoret 2-1. Dette ble også sluttresultatet.

– Vi tapte fordi vi ikke var gode nok innenfor de to sekstenmeterne. Vi hadde mange sjanser til å score mer enn ett mål, men vi var ikke gode nok på den siste tredjedelen. Vi leverte stort sett ganske bra defensivt i dag, men det holdt ikke til å vinne matchen, forteller Jovic.

Han og resten av trenerteamet ser at det er klare elementer å jobbe med i tiden framover.

– Vi må jobbe mer med kvalitet i neste uke, for vi ønsker ikke å være på det nivået vi var på i dag. Det var ikke godt nok, og det er ikke godt nok for tiden videre. Vi må prestere bedre, avrunder han.

Neste kamp er hjemme mot Florø førstkommende fredag klokken 17.00. Florø skal spille i 2. divisjon i år, men i avdeling 2. Moss Fotballklubb skal spille i avdeling 1. Dette blir altså en god målestokk for de gulkledde.

Har du fått med deg klubbens nye humorserie om A-lagsspillerne utenfor banen? Trykk her for å se første episode!