96-laget ble cupmestere

Av: Daniel Thømt


Moss tapte 4-1 mot samme laget i gruppespillet men var ett helt annet lag i dagens kamp. Moss presset på fra start og jobbet maksimalt hele kampen. Ås kom til noen farlige sjanser og presset Moss kraftig flere ganger, men kom allikevel aldri helt igjennom. Hovedtrener Dag Grønstad hadde aldri trodd at laget skulle komme så langt.
 – Vi spiller i en årsklasse over oss så vi skulle hit for å matche oss mot bedre lag. Det at vi drar hjem med førsteplassen er helt rått. Ingen hadde ventet dette så jeg er overrasket og veldig stolt av gutta, forteller treneren og legger til:


 – Vi har hatt noen rutiner som alle har vært flinke til å følge. Vi har fått i oss riktig mat og drikke og sovet godt ut før hver kamp. Hele laget har vært eksepsjonelle både på og utenfor banen, sier han.


Etter kamp fikk laget seierspokalen og Sondre Ross tok imot for Moss.
 – Det føltes veldig spesielt å løfte seierspokalen. Jeg har aldri vært med på å vinne noe så stort så det er egentlig litt vanskelig å beskrive hva jeg føler nå. Nå skal vi bare roe oss ned å feire med kake og pølser, avslutter han med ett smil.


Kampfakta:


Moss-Ås IL 2-0 (1-0)


Startellever: Jonas Grønstad, Stian Westbye, Gard Stølen, Patrik Johnsen, Andreas Bårdlie, Vito Miracco, Ole Pedersen, Sindre Roos, Jørgen Nilsen, Jonas Zackariassen, Ulrik Steen


Innbyttere: Simen Madsen, Jens Norsted, Marius Hansen, Preben Enerheugen, Fritjof Hagbartsen, Ulrik Thømt


Mål:
1-0 Jonas Zackariassen
2-0 Gard Stølen


 
                                    Hele laget samlet etter at seieren var et faktum


                                    Mange mossinger fulgte finalen fra sidelinjen