16. mai blir det fest!

Endelig har vi fått kamp 16. mai på Melløs igjen, og nå håper MFK at alle mossinger møter opp og lager fest dagen før dagen. Det hele starter med et folketog fra Øvre Torg (Dirty Nelly) til Melløs kl. 1645. I spissen for toget skal Kambo Kor & Camping bidra med musikk og liv og røre.

Det er Tippeliga-klubber som kan vise til stor publikumstilstrømning eller spesielle opplegg/tradisjoner som har størst mulighet til å få hjemmekamp 16. mai. Nå har Moss mulighet til å vise hele fotball-Norge at vi er stolte av både byen vår og fotball-laget vårt.

Foruten Kambo Kor & Camping, er begge lags supporterklubber og russen invitert. Men først og fremst skal dette være et folketog, og MFK håper at mange familier og barn møter opp i toget. De aller minste vil få anledning til å sitte på planet til den gamle lastebilen til Frisenfeldt. MFK vil forøvrig stille med egne vakter, som skal gå i toget og sørge for at det ikke oppstår noen problemer av noe slag.

MFK oppfordrer alle mossinger til å møte opp til toget vårt i gule og sorte farger, og bli med på folkefesten på Melløs 16. mai.