1. og 3. plass i Dnb Nor CupSeier og 3. plass

– Vi fikk begge lagene våre videre etter gruppespillet på lørdag. 1. laget tapte sin første kamp mot Greåker, som senere skulle bli finalemotstander. Vi vant veldig greit mot Årvoll og Soon, og ble med det gruppetoer. Gutta spilte utrolig mye bra fotball. Godt samspill med god bevegelse samt gode ferdigheter hos hver enkelt spiller preget de to siste kampene lørdag.

– 2. Laget spilte glimrende fotball hele lørdagen og ble gruppevinner med 9 poeng etter tre kamper. Utrolig mye godt samspill og stor bevegelse gjorde at det ble en utrolig bra lørdag for gutta.
Det er hard konkuranse om plassene nå, noe som er tydelig å se etter denne helgen. Vi har en utrolig stor  og jevn stall.

1. laget gikk til kvartfinale og skulle møte Kambo. Vi ble aldri truet, og vi kjørte kampen fra start til slutt. Vi klarte å gjenskape veldig mye av det vi var gode på på lørdag.

2. laget gikk til kvartfinale og møtte Sprint. Vi var heller her aldri truet, og gutta viste at dette ville de vinne. God lag innsats og mange målscorere ble det.

Semifinalen ble dermed Moss 1 mot Moss 2.. Dette var en kamp som begge lag tok seriøst, og hvor begge lag ville vinne. 1. laget var sterkest og gikk videre til finalen. Gutta på MFK 2 taklet det å tape mot lagkamerater på en god måte. UTROLIG BRA JOBBA GUTTER! 3 PLASS 3 ER MEGET BRA!

– Finalen mot Greåker ble en rar kamp. En kamp hvor vi er best  i starten og skaper noen sjanser uten uttelling. Dette resulterer i at Greåker går opp i 1-0 og 2-0.

– Det virker da som om vi mister litt av trua. Det blir 2-1, før Greåker går opp til 3-1.
Vi reduserer til 3-2, men etter det scorer Greåker to mål til, og 3 min før slutt er stillingen 5-2 til laget fra Sarpsborg. Vi gir oss ikke og etter en fantastisk sluttspurt kommer vi opp til 5-5 før full tid.

– I sudden death sto vi igjen med Christian, Kent, Preben og i mål sto Markus. Rett før det minuttet var over og vi skulle ta ut en mann til fikk vi en utvisning på en av våre spillere. Da måtte vi spille 1 mot 2 i Greåkers favør. Men dette klarte vi, og Christian var den som sto igjen alene sammen med Markus i mål. vi fikk tak i ballen. Markus var alene med Keeper og bomma, men hadde et returløp der som var helt fantastisk. Han vant igjen ballen, og spilte fri Christian som alene med keeper bare hamret den i mål. Seier 6-5 etter Sudden death.

Gratulerer til hele 95 Elite for en meget god turnering
Vi som jobber med dere i det daglige er veldig stolte av det dere presterte i helgen.
Dette ser bra ut gutter!

Takk for en strålende helg

Mvh

Kim,Inge,Jan Roger og Line